Producent siden 1973      GRATIS FRAGT   -   5 ÅRS GARANTI ✔   -   EAN Betaling      

E-mærket certificeret
Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 86 40 90 00 - 40 88 74 55

Send os en e-mail

Arbejdsstole

Der er 18 varer.

Arbejdsstole af høj kvalitet til værksteder og industri

Hos Worksitt leverer vi markedets nok bedste arbejdsstole til hele Danmark. Vores arbejdsstole er altid af højeste kvalitet, og derfor er de velegnede som værkstedstole, men de kan også bruge til mange andre erhverv såsom i industrien og på laboratorier med videre. De er naturligvis ergonomiske og polstrede med slidstærkt stof.

Behagelige arbejdsstole til længere tids arbejde

Vi kan stå inde for den høje kvalitet, og derfor får du 5 års garanti på konstruktions- og materialefejl på vores arbejdsstole. Du har kun ret til 2 års garanti efter dansk lovgivning, men vi giver dig ro i sindet med den forlængede garanti på din arbejdsstol.

Vores arbejds- og værkstedsstole er med andre ord af den højeste kvalitet, og der er ingen sammenligning mellem dem og en billig arbejdsstol med hjul. Samtidig er den behagelig at sidde på i længere tid, mens der arbejdes.

Mange af arbejdsstolene har fodringe, og de fleste har samtidig en særlig dynamic-funktion. Det betyder, at ryglænet følger dine bevægelser fremad og bagud, når du bevæger dig. Mange har endvidere en Allmatic-sædemekanisme. Den er nem at indstille, mens du arbejder.

De fleste arbejdsstole bliver leveret uden armlæn, men det er muligt at tilkøbe armlæn til de fleste modeller såsom Office-, Dynamic-, Comfort- og Future-modeller. De kan justeres frem og tilbage samt i højden.

Bestil din værkstedsstole online eller ring til os

Du kan bestille arbejdsstole online her i vores webshop, eller du kan ringe på mobil 40 88 74 55 eller telefon 86 40 90 00. Du kan også skrive til info@worksitt.dk