Producent siden 1973      GRATIS FRAGT   -   5 ÅRS GARANTI ✔   -   EAN Betaling      

E-mærket certificeret
Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 86 40 90 00 - 40 88 74 55

Send os en e-mail

Om Worksitt og produktionen af ergonomiske stole

Worksitt ejes af Benny Biller, som har mange års erfaring inden for produktion af ergonomiske stole.

Det startede med stoleværkstedet "Vinge Smedejern", der blev opkaldt efter adressen i Sdr. Vinge. Produktionen bestod blandt andet af brugskunst, smedejernslamper og staldinventar. Senere kom hovedproduktionen til at bestå af smedejernstrapper til den private sektor og industrien.

Den succesfulde ståstøttestol kom til verden i 1980

I 1980 designede Benny Biller en ståstøttestol, som blev så stor en succes, at det blev nødvendigt med mere plads. I 1986 blev der bygget en ny fabrik i industrikvarteret i Hvorslev.

Benny Biller fortsatte med at designe stole og især ergonomiske stole i alle afskygninger til industrien, og han var med til at skabe en støt voksende virksomhed, hvoraf 80 procent af produktionen blev eksporteret. I 2007 blev fabrikken solgt.

Biller stiftede sit nuværende firma Worksitt i 2007

Herefter startede Benny Biller sit nuværende firma "Worksitt", hvor han fremstiller arbejdsstole og andre specialprodukter såsom havevogne og komplette æblemosterier med æblekværn og mostpresser.

Worksitt er især kendt for sin udvikling, design og produktion af ergonomiske stole til blandt andet kontorer, institutioner og industrien. Forgængeren til de ergonomiske stole er stadig ståstøttestolene fra 1980, da Benny Biller begyndte at udvikle kontorstole.

I dag sælger Worksitt disse i arbejdsstole og kontorstole online i webshoppen, hvor de andre produkter også kan bestilles.

Du kan altid skrive til Worksitt på info@worksitt.dk, ligesom du kan ringe på enten mobil 40 88 74 55 eller telefon 86 40 90 00.