Producent siden 1973      GRATIS FRAGT   -   5 ÅRS GARANTI ✔   -   EAN Betaling      

E-mærket certificeret
Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 86 40 90 00 - 40 88 74 55

Send os en e-mail

Haveredskaber

Der er 4 varer.

Haveredskaber, havevogne og rengøringsvogne

Hos Worksitt har vi stor ekspertise med haveredskaber såsom havevogne og affaldsvogne, men også rengøringsvogne og andet udstyr. Alle vores produkter ergonomiske, og det gælder også vores haveredskaber, der samtidig er i høj kvalitet.

Vogne, flexlift og andre haveredskaber i høj kvalitet

Alle vores haveredskaber og vogne er i høj kvalitet, og dermed kan de ikke sammenlignes med for eksempel billige havevogne med hjul. Havevognene kan med andre ord holde til mange års brug.

Vores havevogne er ergonomisk udformet med en smart kurv til grensaks, arbejdshandsker, planteske og lignende. Dertil kommer hjul på 200 millimeter. De har samtidig kuglelejer og bløde gummibaner, og derfor kører de let på ujævnt terræn.

Vi kan endvidere tilbyde haveredskaber såsom en flexlift, der gør hækklipning til en fornøjelse. Flexliften er udført i rustfrit stål med ergonomisk ophæng, der reducerer hækklipperens vægt til omkring 1,5 kg. Dette mindsker belastningen af ryg, skuldre og arme til et minimum. Dermed bliver man mindre træt, således man kan arbejde hurtigere og mere sikkert hele dagen.

Få flere oplysninger eller bestil vogne og redskaber online

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores haveredskaber, vogne og flexlifte, hvis du ønsker flere oplysninger. Du kan også kontakte os, hvis der er problemer med din bestilling.

Du kan ringe til os på enten mobil 40 88 74 55 eller på telefon 86 40 90 00. Du kan også skrive til os på info@worksitt.dk. Derpå finder vi hurtigt en løsning.