Producent siden 1973      GRATIS FRAGT   -   5 ÅRS GARANTI ✔   -   EAN Betaling      

E-mærket certificeret
Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 86 40 90 00 - 40 88 74 55

Send os en e-mail

JKL Øjenskyl

Der er 12 varer.

JKL Øjenskyl fra Worksitts webshop

Vi hos Worksitt sælger JKL Øjenskyl online i vores webshop. Det er primært arbejdspladser som industri, byggeri og institutioner, der har brug for JKL Øjenskyl. JKL Øjenskyl er førstehjælpsudstyr, der skal begrænse øjeskader ved uheld.

Øjenskader spænder over alt fra lettere irritationer til varige skader og i værste fald blindhed. JKL Øjenskyl kan bruges ved førstehjælp, uagtet det er alvorligt eller blot er ubehageligt. Ubehag og potentielle skader kan ofte begrænses ved hurtig, korrekt og effektiv førstehjælp.

Opbevar JKL Øjenskyl i bæltet eller på væggen

JKL Øjenskyl kan placeres på en vægstation i et udsat miljø, og det kan være i en forbindingskasse i andre miljøer. Det kan også bæres i en bæltetaske, når der er særlig høj risiko, eller hvis arbejdet udføres uden for virksomhedens faste arbejdsområder, hvor der ikke er mulighed for at opsætte en øjenskyllestation.

I mange tilfælde er der krav fra arbejdstilsynet om, at der skal være en øjenskyllestation. Men selvom det ikke er et krav, kan det være et godt tiltag med øjenskyllemiddel, især fordi der ikke er tale om en større investering i sikkerhedsudstyr. Derfor kan private også købe det til deres forbindingskasse, især børnefamilier.

Benyt webshoppen til at bestille øjenskyllemiddel

Du kan bestille øjenskyllemiddel online i vores webshop, hvor vi sender det overalt i hele landet, og du kan kontakte os hos Worksitt, hvis du har spørgsmål. Du kan ringe på mobil 40 88 74 55 eller på telefon 86 40 90 00. Du kan naturligvis også skrive til os på info@worksitt.dk.