Producent siden 1973      GRATIS FRAGT   -   5 ÅRS GARANTI ✔   -   EAN Betaling      

E-mærket certificeret
Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 86 40 90 00 - 40 88 74 55

Send os en e-mail

Sadelstole

Der er 29 varer.

Sadelstole til salg online hos Worksitt webshop

Vi hos Worksitt sælger sadelstole, supportstole og balancestole online i vores webshop, og vores historie inden for udvikling, design og produktion af ergonomiske stole kan spores tilbage til 1980, hvor Benny Biller startede med at udvikle og sælge ståstøttestole. Vores nuværende sadelstole er helt i tråd med de oprindelige ståstøttestole.

Traditionen med ståstøtte føres videre med sadelstole

Vores sadelstole fører vores tradition inden for ergonomiske arbejdsstole videre på en helt særlig vis. Nogle sidder på dem hele dagen, mens andre bruger dem som afveksling. Dog minder de meget om vores oprindelige ståstøttestole.

Sadelstole, balancestole og supportstole er med andre ord velegnede til at støtte ved stående arbejdsfunktioner, hvor der enten er brug for aflastning, eller hvor der skal arbejdes i lav høje. Det kan være i industrien, men det kan også være en frisør. Det kan endvidere være inden for andre kreative fag som kunsterne eller arkitekter. Sadelstole kan desuden benyttes bag et skrivebord.

Vores stole kan leveres med eller uden ryglæn, og flere af dem har en Allmatic-sædemekanisme, så de er nemme at indstille, når du sidder ned. De fleste har endvidere et V-Matic-sæde, som følger dine bevægelser.

Bestil balancestole og supportstole online

Bestil her i vores webshop, og vi sender til hele landet, men hvis du sidder med et spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os hos Worksitt. Du kan skrive til os på info@worksitt.dk, men du kan også blot ringe til os på mobil 40 88 74 55 eller på telefon 86 40 90 00.