Producent siden 1973      GRATIS FRAGT   -   5 ÅRS GARANTI ✔   -   EAN Betaling      

E-mærket certificeret
Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 86 40 90 00 - 40 88 74 55

Send os en e-mail

Møbelhjul

Der er 29 varer.

Møbelhjul og kontorstolshjul af gummi med kugleleje

Hos Worksitt har vi arbejdet med udvikling, design og produktion af ergonomiske stole i mange år, og vi har i den forbindelse specialiseret os i møbelhjul, herunder kontorstolshjul. Der er i begge tilfælde tale om gummihjul med kugleleje, og alle vores møbelhjul er fremstillet i høj kvalitet.

Belastningsbremsende møbelhjul til kontorskolen

Du kan gøre dine møbler flytbare med møbelhjul. Det er nemt at montere de universelle hjul på mange former for møbler såsom borde, stole og reoler. Vi har både små og store hjul, og de kan leveres med eller uden totalbremse.

Vi kan også levere nye hjul til arbejds- eller kontorstole, hvis de er slidt ned eller er gået i stykker. Alle vores møbelhjul er fremstillet med bløde belægninger, således de skåner gulvet.

Vores kontorstolshjul er belastningsbremsende, således du ikke kører rundt, mens du arbejder. De er samtidig trægtløbende, således stolen ikke ruller væk, når du rejser dig fra stolen.

Derudover forhandler vi glidesko, som passer på de fleste fodkryds på kontorstole, arbejdsstole og taburetter. I visse tilfælde er det fordelagtigt at udskifte stolehjul med glidesko.

Hurtigt og nemt at bestille hjul i vores webshop

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores møbelhjul og kontorstolshjul, eller hvis du har problemer med din bestilling. Du kan ringe på mobil 40 88 74 55 eller på telefon 86 40 90 00 for at høre nærmere. Det er også muligt at skrive til os på info@worksitt.dk